Idag kan det förekomma störningar i vår telefontjänst. Vi beklagar besväret! Vi rekommenderar att alla som besöker A-Katsastus betjäningsställen tar med sig och använder ansiktsmask under körprovet och vid behov också i kundutrymmena om det uppstår trängsel. Vi ber er också hålla ett lämpligt skyddsavstånd. Tack för samarbetet!

Registreringar, försäkringar och registerskyltar

Innan fordonet kan registreras bör dess försäkringar vara i skick. Av denna orsak påbörja registreringen genom att försäkra ditt fordon eller besök nån av våra stationer, så sköter vi försäkrandet och registreringen åt dig.

Båtregistreringar

Vissa av våra stationer registrerar även båtar.

Boka tid till stationen

Du kan boka tid till stationen för att sköta registreringar och försäkringar. A-Katsastus betjänar med sitt breda stationsnätverk. Välkomna!

Information om registreringar och försäkringar

Fordonet bör ha trafikförsäkringen i kraft då den registreras. Du kan enkelt sköta trafikförsäkringen i samband med registreringen på besiktningsstationen. Om du vill, så fixar vi även en frivillig bilförsäkring åt dig på stationen.

Köp din försäkring nu via A-Katsastus!

Kolla Fennias prisuppskattning för en personbil i privat bruk och ta försäkringen via nätsidorna. Försäkringstagaren bör vara privatkund.