Körkorts-, tillstånds- och förarexamenskunder sköter vi endast med tidsbokning. Boka tid i förväg. Våra öppettider kan variera per betjäningsställe. Kolla öppettider på Betjäningsställen -sidan. Nu under koronapandemin om du är över 70 år, tillhör riskgruppen eller känner dig sjuk eller mår dåligt, rekommenderar vi att du avbokar eller ändrar din tid per telefon utan extra kostnad. Vänligen observera också att det kan vara längre köer på vissa ställen för kör- och hanteringsprov

2019

« Till nyhetslistan

Ajovarma söker nya mottagare av förarexamina i Helsingfors, Vanda och Esbo

Kom och jobba hos oss! Nu söker Ajovarma nya, kundserviceorienterade mottagare av förarexamina i Helsingfors, Vanda och Esbo. I arbetet ingår att ta emot olika typer av förarexamina.

Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi förutom arbetstillfredsställelse på medarbetarnas utbildning och yrkeskompetens. Dessutom har du stöd av ett kunnigt team. Omväxlande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter ger en meningsfull och varierande arbetsdag. Vi erbjuder även personalförmåner och en trevlig arbetsgemenskap. Arbetstiderna är kontorstider på vardagar.

Läs mer om lediga tjänster på: www.a-katsastus.com/meille-toihin (på finska)