Palvelemme koronavirustilanteesta johtuen vain ajanvarauksella. Huomioithan myös, että ajo- ja käsittelykokeet ovat paikoin ruuhkaantuneet. Mikäli kuulutte riski- tai karanteeniryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Suosittelemme kaikkia Ajovarmassa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana!

Ota yhteyttä

Ajovarma - Lisätietoa Ajokortti-info.fi -sivustolta

Traficomin Ajokortti-info.fi -sivustolta löydät lisätietoja esimerkiksi tutkintoon pääsyn edellytyksistä, ajokorttiluokista, tutkinnoissa tarvittavista varusteista, asiapapereista ym. Lue lisää: Ajokortti-info.fi

Ajovarman asiakaspalvelu

Ajovarma toimii Trafin sopimuskumppanina ja ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset palvelupisteissään. Aika kannattaa varata etukäteen. Ajovarma toimii A-Katsastuksen kanssa samoissa tiloissa lähes sadalla paikkakunnalla. 

Ajovarman asiakaspalvelusta saat tietoa mm. ajokortteihin ja kuljettajantutkintoihin liittyvistä asioista.  Palvelemme myös tieliikenteen henkilölupien käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.  Voit varata ajan lupapalveluihin netissä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Varaa aika

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme neuvoo ja palvelee numerossa 075 323 9999

Ajanvaraus- ja neuvonta-asioissa palvelemme puhelimitse ma-pe klo 8-15.45 tai varaa aika netistä. Sähköpostilla: tiedustelut(at)ajovarma.fi

Asiakaspalvelussamme palvellaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Nauhoitamme asiakaspalveluumme tulleet puhelut palvelun laadun parantamiseksi. 

Puheluiden hinnat:
Soitto ja jonotus Ajovarman palvelunumeroon maksaa kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Mikäli soitat ulkomailta tai käytät ulkomaista liittymää, tarkista operaattorisi hinnastosta yrityspuhelujen hinnat.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: tiedustelut(at)ajovarma.fi
Jotta voimme neuvoa sinua mahdollisimman kattavasti, tämä onnistuu parhaiten, jos ilmoitat viestissäsi nimesi, syntymäaikasi (pp.kk.vvvv) ja osoitetietosi. Jos ilmoitat myös puhelinnumerosi, voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä puhelimitse mahdollisten lisäkysymysten osalta.

Anna palautetta

 

Mediakyselyt 

Ota yhteyttä A-Katsastus Groupin konserniviestintään 

Varaa aika!

Ajovarma - Sähköinen ajanvaraus säästää aikaa

Etukäteen varattu aika ajokortti- ja lupapalveluihin säästää aikaasi. Ajovarman valtakunnallinen asiakaspalvelu neuvoo ja palvelee numerossa 075 323 9999 (puhelun hinta: pvm/mpm) ajanvarausasioissa ja neuvonta-asioissa ma-pe klo 8-15.45 tai sähköpostilla tiedustelut(at)ajovarma.fi. Varaa aika netissä