Öppna tjänster

Grunden för vår verksamhet är en bra och högklassig kundservice. För att vi ska kunna upprätthålla kundservice av hög kvalitet behöver vi de bästa aktörerna inom branschen.

Ajovarma som arbetsgivare

Ajovarma Oy är ett företag som har specialiserat sig på förarexamen och vägtrafikens tillståndstjänster, och som tillhör A-Katsastus -koncernen. Ajovarma är avtalspartner till Trafiksäkerhetsverket Trafi.

Ajovarma Oy har hela Finland som verksamhetsområde. Förarexamen tas emot på cirka 100 serviceställen, som ligger huvudsakligen i samband med A-Katsastus besiktningsstationerna.

Enligt vår personalstrategi är våra duktiga och motiverade anställda företagets viktigaste kraft. Vi strävar efter att skapa bra omständigheter för kontinuerlig utveckling av personal och verksamhet. Vi vill att personalen skall vara engagerad till företaget, uppmuntra personalen till ett bra resultat med hjälp av belöning, och säkerställa personalens kunnande.

Vi är intresserade av kundtjänstorienterade teamspelare, som är färdiga att jobba för de gemensamma målen. Vi uppskattar förutom hög yrkeskunskap, också en positiv inställning, vilja att ändra sig enligt omständigheterna, ett kundorienterat tankesätt och förmåga att ta ansvar. 

Vi erbjuder våra anställda utmaningar och möjligheter att utvecklas. Om du vill engagera dig till dessa saker, kom och för vår succéhistoria vidare. Människorna skapar vår framgång!

Öppen ansökan

Du kan skicka oss en öppen ansökan: rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

Read more about careers at A-Katsastus in English