Körkorts-, tillstånds- och förarexamenskunder sköter vi endast med tidsbokning. Boka tid i förväg. Våra öppettider kan variera per betjäningsställe. Kolla öppettider på Betjäningsställen -sidan. Nu under koronapandemin om du är över 70 år, tillhör riskgruppen eller känner dig sjuk eller mår dåligt, rekommenderar vi att du avbokar eller ändrar din tid per telefon utan extra kostnad. Vänligen observera också att det kan vara längre köer på vissa ställen för kör- och hanteringsprov. Vi rekommenderar att alla som deltar i körprov eller muntligt teoriprov tar med sig och använder ansiktsmask under examen!

Information om registreringar

Ajovarma och A-Katsastus befinner sig i samma utrymmen på närmare hundra orter. Du kan läsa mer om registreringar och boka tid för registrering på betjäningsstället via A-Katsastus webbsidor.
www.a-katsastus.fi

Registreringsrådgivningen är koncentrerad helt och hållet till de stationer som erbjuder tjänsterna. Välkommen till närmaste A-Katsastus -station som erbjuder tjänsten i fråga för att diskutera de ärenden du grubblar över. Du hittar våra betjäningsställen:
www.a-katsastus.fi/betjaningsstallen

Du kan läsa mer på Traficoms sidor:
Vägtrafik > Bilister (Traficom)
Skrotning och slutlig avregistrering av fordon (Traficom)