Palvelemme ajokortti-, lupapalvelu- ja tutkintoasioissa vain ajanvarauksella. Varaathan ajan ennen asiointia. Palvelupisteiden aukioloajoissa voi olla poikkeuksia. Tarkista aukiolot Palvelupisteet -sivuilta. Koronavirustilanteesta johtuen, mikäli olette yli 70-vuotias, kuulutte muuhun riskiryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi tai huonovointiseksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Huomioithan myös, että ajo- ja käsittelykokeet ovat paikoin ruuhkaantuneet. Suosittelemme kaikille ajokokeeseen tai suulliseen teoriakokeeseen tuleville asiakkaille kasvomaskin ottamista mukaan ja pitämistä päällä tutkinnon aikana!

2020

« Uutislistaukseen

Ajokortin uudistamisen helpotukset jatkuvat - uudista kortti silti ajallaan välttyäksesi ruuhkilta

Ajokortin uudistamiseen liittyvät helpotukset jatkuvat. Ajokortin voimassaolo jatkuu automaattisesti 7 kuukaudella, jos kortin voimassaolo päättyy 1.2.–31.8.2020 välisenä aikana. Uudista kuitenkin ajokorttisi normaaliaikataulussa, jos pystyt.

”Jos ajokortin uudistamiseen ei tarvita lääkärinlausuntoa tai asiakas saa lääkäriajan ajoterveystarkastukseen normaalisti, kannattaa ajokortin uudistaminen hoitaa normaaliaikataulun mukaisesti, jotta välttyy loppukesän ruuhkilta niin terveydenhuollossa kuin Ajovarmassakin”, vinkkaa Traficomin päällikkö Max Fogdell.

Aika kannattaa varata ennakkoon:
Varaa aika

Lue lisää Traficomin tiedotteista:
Ajokortin uudistamisen helpotukset jatkuvat 31.8.2020 asti – jos pystyt, uudista ajokorttisi kuitenkin ajallaan (Traficom)
Taksinkuljettajan ajoluvan uudistamisen helpotukset jatkuvat 31.10.2020 asti – voit toimittaa lääkärinlausunnon jälkikäteen (Traficom)