Suosittelemme ajanvarausta ja maksamista etukäteen. Mikäli joudut karanteeniin tai tunnet itsesi sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään varaamasi ajan puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Tietyt lupapalveluasiat voi hoitaa myös asiamiehen välityksellä. Lisätietoja Ajovarman asiakaspalvelusta, p. 075 323 9999. Suosittelemme kaikkia Ajovarmassa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä ajokokeessa ja tarvittaessa myös asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

2020

« Uutislistaukseen

Ajokortin uudistamisen helpotukset jatkuvat - uudista kortti silti ajallaan välttyäksesi ruuhkilta

Ajokortin uudistamiseen liittyvät helpotukset jatkuvat. Ajokortin voimassaolo jatkuu automaattisesti 7 kuukaudella, jos kortin voimassaolo päättyy 1.2.–31.8.2020 välisenä aikana. Uudista kuitenkin ajokorttisi normaaliaikataulussa, jos pystyt.

”Jos ajokortin uudistamiseen ei tarvita lääkärinlausuntoa tai asiakas saa lääkäriajan ajoterveystarkastukseen normaalisti, kannattaa ajokortin uudistaminen hoitaa normaaliaikataulun mukaisesti, jotta välttyy loppukesän ruuhkilta niin terveydenhuollossa kuin Ajovarmassakin”, vinkkaa Traficomin päällikkö Max Fogdell.

Aika kannattaa varata ennakkoon:
Varaa aika

Lue lisää Traficomin tiedotteista:
Ajokortin uudistamisen helpotukset jatkuvat 31.8.2020 asti – jos pystyt, uudista ajokorttisi kuitenkin ajallaan (Traficom)
Taksinkuljettajan ajoluvan uudistamisen helpotukset jatkuvat 31.10.2020 asti – voit toimittaa lääkärinlausunnon jälkikäteen (Traficom)