Palvelemme koronavirustilanteesta johtuen vain ajanvarauksella. Mikäli kuulutte karanteeniryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Tietyt lupapalveluasiat voi hoitaa myös asiamiehen välityksellä. Lisätietoja Ajovarman asiakaspalvelusta, p. 075 323 9999. Suosittelemme kaikkia Ajovarmassa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana! Asiakastiloissamme tulee noudattaa 2 metrin turvaväliä.

2019

« Uutislistaukseen

Ajovarma etsii pääkaupunkiseudulle kuljettajatutkintojen vastaanottajia

Tule meille töihin! Ajovarma etsii nyt uusia, asiakaspalveluhenkisiä kuljettajatutkintojen vastaanottajia Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen.

Työsi sisältää monipuolisesti erilaisten ajotutkintojen vastaanottoa. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja kehittymismahdollisuudet tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi. Tarjoamme lisäksi ison talon henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin ja arkipäiviin.

Lue lisää avoimista työpaikoista: www.a-katsastus.com/meille-toihin