Palvelemme ajokortti-, lupapalvelu- ja tutkintoasioissa vain ajanvarauksella. Varaathan ajan ennen asiointia. Palvelupisteiden aukioloajoissa voi olla poikkeuksia. Tarkista aukiolot Palvelupisteet -sivuilta. Koronavirustilanteesta johtuen, mikäli olette yli 70-vuotias, kuulutte muuhun riskiryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi tai huonovointiseksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Huomioithan myös, että ajo- ja käsittelykokeet ovat paikoin ruuhkaantuneet.

2019

« Uutislistaukseen

Ajovarma etsii pääkaupunkiseudulle kuljettajatutkintojen vastaanottajia

Tule meille töihin! Ajovarma etsii nyt uusia, asiakaspalveluhenkisiä kuljettajatutkintojen vastaanottajia Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen.

Työsi sisältää monipuolisesti erilaisten ajotutkintojen vastaanottoa. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja kehittymismahdollisuudet tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi. Tarjoamme lisäksi ison talon henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin ja arkipäiviin.

Lue lisää avoimista työpaikoista: www.a-katsastus.com/meille-toihin