Palvelemme koronavirustilanteesta johtuen vain ajanvarauksella. Huomioithan myös, että ajo- ja käsittelykokeet ovat paikoin ruuhkaantuneet. Mikäli kuulutte riski- tai karanteeniryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Suosittelemme kaikkia Ajovarmassa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana!

2019

« Uutislistaukseen

Ajovarma etsii pääkaupunkiseudulle kuljettajatutkintojen vastaanottajia

Tule meille töihin! Ajovarma etsii nyt uusia, asiakaspalveluhenkisiä kuljettajatutkintojen vastaanottajia Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen.

Työsi sisältää monipuolisesti erilaisten ajotutkintojen vastaanottoa. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja kehittymismahdollisuudet tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi. Tarjoamme lisäksi ison talon henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin ja arkipäiviin.

Lue lisää avoimista työpaikoista: www.a-katsastus.com/meille-toihin