Suosittelemme ajanvarausta ja maksamista etukäteen. Mikäli joudut karanteeniin tai tunnet itsesi sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään varaamasi ajan puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Tietyt lupapalveluasiat voi hoitaa myös asiamiehen välityksellä. Lisätietoja Ajovarman asiakaspalvelusta, p. 075 323 9999. Suosittelemme tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä ajokokeessa.

« Uutislistaukseen

Tutkinnoissa ja lupapalveluissa ruuhkaa

Heinäkuun alussa tuli voimaan lainsäädäntömuutoksia, joilla mm. kevennettiin opetusluvan saamisen edellytyksiä. Opetuslupien kysyntä onkin ollut heinäkuun jälkeen erittäin suurta ja valitettavasti tämä on aiheuttanut ruuhkia joissain Ajovarman toimistoissa. Toimistojen ruuhkatilanteissa on paikkakunnittain suurta vaihtelua, joten jos halutulta paikkakunnalta ei löydy sopivia vapaita palveluaikoja, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan tarkistaa myös lähipaikkakuntien varaustilanne.

Myös henkilöauton ajokokeisiin tuli muutoksia. Kokeen sisältö on nykyään monipuolisempi ja samalla koe piteni kestoltaan yhteen tuntiin. Ajovarma on lisääntyneen työmäärän takia palkkaamassa kaikkiaan 35 uutta tutkinnon vastaanottajaa. Suurimmalla osalla paikkakunnista uudet tutkinnon vastaanottajat ovat jo työssä, mutta muutamilla paikkakunnilla prosessi on vielä kesken. Tämä valitettavasti voi näkyä poikkeuksellisen pitkänä jonoaikana. Tilanne on kuitenkin lähiviikkojen aikana palautumassa normaaliksi.