Suosittelemme ajanvarausta ja maksamista etukäteen. Mikäli joudut karanteeniin tai tunnet itsesi sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään varaamasi ajan puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Tietyt lupapalveluasiat voi hoitaa myös asiamiehen välityksellä. Lisätietoja Ajovarman asiakaspalvelusta, p. 075 323 9999. Suosittelemme tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä ajokokeessa.

« Uutislistaukseen

Tutkinnoissa ruuhkaa

Heinäkuun alussa voimaantuleva lainsäädäntömuutos on lisännyt B-kokeiden kysyntää merkittävästi ja on aiheuttanut Ajovarman toimipisteissä ruuhkautumista. B-kokeiden kysynnän lisääntyminen on heijastunut myös kaikkiin muihinkin tarjottaviin ajo- ja käsittelykoe-aikoihin.

Ajovarma pahoittelee tilannetta ja pyrkii tarjoamaan mahdollisimman paljon ajo- ja käsittelykoeaikoja, mm. käyttämällä ylitöitä mahdollisuuksien mukaan. Tästä huolimatta emme kuitenkaan valitettavasti kykene takaamaan kaikille halukkaille ajokoeaikaa ennen lakimuutosta. Pyrimme kaikin keinoin pääsemään normaalitilanteeseen mahdollisimman nopeasti.

Trafin tiedote aiheesta:
www.trafi.fi/trafi/ajankohtaista/6259/ajokokeissa_ruuhkaa_-_varaa_aika_ajoissa