Avoimet työpaikat

Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu on toimintamme perusta. Korkeatasoisen asiakaspalvelun ylläpitämiseksi tarvitsemme toimialan parhaat tekijät.

Ajovarma työnantajana

A-Katsastus-konserniin kuuluva Ajovarma Oy on kuljettajantutkintojen vastaanottamiseen ja tieliikenteen lupapalveluihin erikoistunut yritys. Ajovarma toimii Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sopimuskumppanina.

Ajovarma Oy:n toimialueena on koko Suomi ja kuljettajantutkintoja otetaan vastaan noin 100 palvelupisteessä, jotka sijaitsevat pääosin A-Katsastuksen katsastusasemien yhteydessä.

Henkilöstöstrategiamme mukaisesti osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Tavoitteemme on luoda hyvät puitteet henkilöstön ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle. Haluamme edistää työntekijän sitoutumista yritykseen, kannustaa henkilöstöä hyvään työsuoritukseen palkitsemisella sekä varmistaa henkilöstön osaaminen.

Olemme kiinnostuneita asiakaspalveluhenkisistä tiimipelaajista, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme korkean ammattiosaamisen lisäksi positiivista asennetta, muutosherkkyyttä, asiakaslähtöistä ajattelua ja vastuun ottamista.

Tarjoamme työntekijöillemme haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Jos haluat sitoutua edellä kerrottuihin asioihin, tule viemään menestystarinaamme eteenpäin. Ihmiset luovat menestyksemme!

Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen: rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

Lue lisää työstentelemisestä A-Katsastus-konsernissa