Palvelemme ajokortti-, lupapalvelu- ja tutkintoasioissa vain ajanvarauksella. Varaathan ajan ennen asiointia. Palvelupisteiden aukioloajoissa voi olla poikkeuksia. Tarkista aukiolot Palvelupisteet -sivuilta. Koronavirustilanteesta johtuen, mikäli olette yli 70-vuotias, kuulutte muuhun riskiryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi tai huonovointiseksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Huomioithan myös, että ajo- ja käsittelykokeet ovat paikoin ruuhkaantuneet. Suosittelemme kaikille ajokokeeseen tai suulliseen teoriakokeeseen tuleville asiakkaille kasvomaskin ottamista mukaan ja pitämistä päällä tutkinnon aikana!

Ajokoetarinoita

Ajovarma - Tutkinnon vastaanottajaTänne on kerätty ajokokelaiden palautteista pieniä tarinoita onnistuneista ajokokeista.

Kertomuksia:

"Tutkinnon vastaanottaja lievitti pelkoani koetilanteesta juttelemalla niitä näitä, luultavasti muuten olisin kämmännyt kokeen jännityksen vuoksi."

"Ajokoe ei ollutkaan niin pitkä ja piinaava kuin olin ajatellut... Suurin osa virheistä tulee jännityksen takia."

"Miellyttävä, selkeä ja ammattitaitoinen inssin tutkinnon vastaanottaja vähensi läsnäolollaan jännittämistäni. Koko päivästä jäi hyvä mieli!"

"Ihana B-luokan inssinvetäjä sai tämän hermostuneen neitokaisen rauhoittumaan täydellisesti ja pääsemään siten inssin läpi."

"Tutkinnon vastaanottajan rauhoittava läsnäolo ajokokeen aikana sai minutkin rentoutumaan. Vaikka ennen ajoa kovasti jännittikin, ajo sujui leppoisasti!"

"Selvät ohjeet alusta loppuun auttoivat selvästi ajokortin suorittamista."

"Ajokoe jännitti minua ihan kauheasti ennen itse koetta. Kuitenkin sen alettua jännitys lieveni todella paljon, kiitos tutkinnon vastaanottajalle :) Hän oli todella tsemppaava ja iloisen oloinen mies, joka sai minut rauhoittuneemmaksi. Kiitos siis!  :)"

"Pelkäsin koetta enemmän kuin mitään pitkään aikaan, mutta ei se ollutkaan maailmanloppu. Ja onneksi meni läpi."

"Inssiajo on jännä paikka paljon ajaneellekin, varsinkin kun yhdistelmä on vieras. Kauhukuvissani näin kotkansilmäisen tosikon joka etsii pienintäkin virhettä mistä reputtaa. Toisin kävi… apukuskin paikalle istahti oikea ihminen, joka rautaisesta ammattitaidostaan huolimatta osasi jutella, eikä asettunut Jumalan asemaan. Näin ollen unohdin jännittämisen ja pystyin keskittymään olennaiseen enkä kämmännyt."

"Kuljettajatutkinto oli mukava suorittaa, koska minua jännitti hirveästi, mutta tutkinnon vastaanottaja sai jännityksen lähtemään, koska puhuttiin kaikenlaista siinä samalla."

"Tutkinnon vastaanottaja oli mukava ja jutteli muita asioita niin ajokoe unohtui."

"Ajotutkinnon valvoja oli todella leppoisa ja mukava."

"Kuljettajantutkinto oli hyvin asiallinen. Tutkinnon vastaanottaja osaa asiansa. Sopivan haastava näin aloittelijalle."

"Inssin pitäjä oli rento, eikä mikään tiukkis :D"

"Tutkinnon vastaanottaja oli mukava ja reilu kun katsoi kokonaisuutta inssissä, vaikka pari kertaa mokasin :)"