Palvelemme koronavirustilanteesta johtuen vain ajanvarauksella. Mikäli kuulutte karanteeniryhmään tai tunnette itsenne sairaaksi, suosittelemme perumaan tai siirtämään ajanvarauksen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Tietyt lupapalveluasiat voi hoitaa myös asiamiehen välityksellä. Lisätietoja Ajovarman asiakaspalvelusta, p. 075 323 9999. Suosittelemme kaikkia Ajovarmassa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana! Asiakastiloissamme tulee noudattaa 2 metrin turvaväliä.

Ajanvaraus

Otamme vastaan ajokortteihin ja muihin tieliikenteen henkilölupiin liittyvät lupahakemukset palvelupisteissämme. Aika kannattaa varata etukäteen sähköisesti.

Varaa aika

Ajokortti- ja lupapalveluasioissa sähköinen ajanvaraus säästää aikaa

Täytetty hakemus jätetään palveluneuvojalle ja tapaamisaika kannattaa varata etukäteen. Tarvittava lomake on hyvä täyttää ennen omaa vuoroa. Lomakkeita löytyy kaikista palvelupisteistä.

Varaa aika lupapalveluihin

Maksa tai muokkaa varausta

Täällä pääset maksamaan tai tekemään muutoksia varaukseesi tai peruuttamaan varaamasi ajan. Pääset varauksesi tietoihin varausvahvistuksen mukana tulleella varaustunnuksella.

Hae varaustasi

Aika teoria- ja ajokokeisiin

Etsitkö teoria- tai ajokokeiden ajanvarausta? Voit varata ajan teoriakokeeseen netissä, mutta teoriakokeet pidennetyllä suoritusajalla ja raskaan kaluston ajokokeet varataan suoraan palvelupisteistä. Hae sinua lähinnä olevan Ajovarman palvelupisteen yhteystiedot palvelupistehausta.
Varaa aika teoriakokeeseeen netissä
Varaa aika palvelupisteestä

Ohjeita ajanvaraukseen

Tuliko aikaa varatessa ongelmia? Täältä voit lukea tarkempia ohjeita sähköiseen ajanvaraukseen liittyen.

Lue lisää

Lupapalvelut

Ajovarman toimipisteissä otetaan vastaan ajokortteihin liittyvät ja muut lupahakemukset. Ajokortti, opetuslupa, piirturikortti, ammattipätevyyskortti, ADR-ajolupa ja vammaisen pysäköintilupa postitetaan asiakkaalle aina kotiin. Vain moottoripyörän harjoitusluvan saa heti mukaansa.
Lue lisää lupapalveluista

Usein kysyttyä