Vi rekommenderar att du bokar tiden på förhand och betalar i förväg. Ifall ni satts i karantän eller känner er sjuk, rekommenderar vi att ni avbokar eller ändrar din tid per telefon utan extra kostnad. Vissa tillståndstjänster kan även skötas med hjälp av ett ombud. Mer information från Ajovarmas kundtjänst, tfn 075 323 9999. Vi rekommenderar att alla tar med sig och använder ansiktsmask under körprovet. Tack för samarbetet!

Körprovsberättelser

Ajovarma - ExamensmottagareHär har vi samlat små berättelser om lyckade körprov från körkortsaspiranternas respons.

Berättelser

"Examensmottagaren lindrade min rädsla för provet genom att tala ditt och datt, annars hade jag säkert kuggat provet på grund av nervositet."

"Körprovet var inte alls så långt och plågsamt som jag hade föreställt mig... Största delen av felen sker därför att man är nervös."

"En trevlig, tydlig och kompetent examensmottagare minskade min nervositet bara genom sin närvaro. Hela dagen var jag på gott humör!"

"En härlig examensmottagare för B-klassen fick denna nervösa unga dam att lugna ner sig helt och att klara uppkörningen."

"Examensmottagarens lugna närvaro under körprovet fick även mig att slappna av. Trots att jag var fasligt nervös inför provet, var det lugnt på själva uppkörningen!"

"Tydliga råd från början till slut hjälpte mig helt klart att fixa provet."

"Jag var vansinnigt nervös inför själva uppkörningen. Dock släppte spänningen genast när jag kommit i gång, tack vare examensmottagaren :) Han var verkligen en avslappnad och glad typ, som fick mig att lugna ner mig. Tack!  :)"

"Jag var mer rädd inför provet än jag varit för något annat på länge, men sen var det ändå inte världsslutet. Och till all lycka klarade jag mig."

"Uppkörningen är spännande även för en som kört mycket, särskilt när kombinationen är främmande. I mitt skräckscenario såg jag för mig en torris med hökblick som spanar efter minsta fel att kugga mig för. Så blev det inte… bredvid mig satte sig en riktig människa som trots sin höga yrkeskompetens kunde tala och inte såg sig som Gud. Så glömde jag alltså att vara nervös och kunde koncentrera mig på det viktigaste och kuggade inte."

"Förarexamen var rolig att avlägga. Jag var väldigt nervös men examensmottagaren fick mig att slappna av eftersom vi talade om allt möjligt under provet."

"Examensmottagaren var trevlig och talade om annat så att jag glömde att vara nervös."

"Körprovsövervakaren var verkligen avslappnad och trevlig."

"Förarexamen var mycket saklig. Examensmottagaren kan sin sak. En lagom utmaning så här för en nybörjare."

"Examensmottagaren var avslappnad och ingen torris :D"

"Examensmottagaren var trevlig och rejäl och såg till helheten, trots att jag gjorde två tabbar :)"